Nurali Turan Ortaokulu

Vizyon: VİZYON Bizler; bir eğitim kurumu olarak Atatürk ilkeleri doğrultusunda, evrensel ilkeler ışığında, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, akademik olarak tam donanımlı, okuma becerisi gelişmiş, sanatsal ve kültürel etkinliklerin içinde olmayı ve takip etmeyi seven, müziği yaşamının önemli bir parçası sayan, spor yapmanın gelecekteki sağlıklı yaşamın garantisi olduğuna inanan, çok yönlü ve üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Misyon: MİSYON Bizler; öğrencilerimizi, kendine her konuda güvenen, çevresiyle barışık, mutlu ve yaşam kaliteleri yüksek bireyler olarak topluma kazandırmak, onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Servis Bilgisi: SERBEST ULAŞIM
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -